Kosmetika z Goji

31.10.2013 22:50

Kosmetika z Goji

Tato kombinace je na našem trhu ojedinělá. Vynikající vlastnosti tohoto červeného ovoce, množství aktivních látek a ověřené antioxidační účinky nabízí pleti specifickou péči a účinné ošetření přírodními aktivními složkami.

   
 

Tato kombinace je na našem trhu ojedinělá.

Vynikající vlastnosti tohoto červeného ovoce, množství aktivních látek a ověřené antioxidační účinky nabízí pleti specifickou péči a účinné ošetření přírodními aktivními složkami.

  • Zabraňuje známky stárnutí pleti a posiluje přirozenou obranu. Viditelně zlepšuje pleti zdravý vzhled.
  • Antioxidanty zpomalují stárnutí, a stárnout přece nikdo nechce !...

Plody GOJI a GRANÁTOVÉHO JABLKA obsahují vysoké koncentrace esenciálních vitamínů, antioxidantů a dalších prospěšných živin, jako jsou aminokyseliny, karotenoidy, cukry a minerální látky.

Hlavní složka přípravků, výtažek z kustovnice čínské zvané goji, je již po tisíce let používán jak v tradiční tibetské, tak i čínské medicíně. Mnoho generací již ocenilo četné blahodárné účinky této plodiny jako je vliv na dlouhé mládí, krásu, energii, sílu a vitalitu.

Přípravky řady GOJI pokožku hydratují, působí antioxidačně, předcházejí známkám stárnutí, posilují obranyschopnost pleti a celkově výrazně zlepšují její vzhled.

Goji - kustovnice čínská  se používá v celé Číně staletí jako omlazující ovoce. Vzhledem se nápadně podobá šípku, sušená pak vypadá jako větší červené borůvky. Chuť plodů je však sladší než šípek a bez kyselého dozvuku.
Je znám svou mnohostrannou prospěšností na lidský organizmus, a to jak v mladém, tak i pokročilém věku, přičemž nejsou známy žádné negativní vedlejší účinky.
Goji rostou v úrodné půdě himalájských podhůří na středně velikých keřích. V těchto oblastech, kde jsou Goji běžnou součástí jídelníčku, najdeme obyvatelstvo s nejdelším průměrným věkem na Zemi. Tradiční čínská medicína od nepaměti považuje Goji za léčivou potravinu podporující dlouhověkost, vitalitu a sexuální potenci.


Ovoce plné vitamínů a antioxidantů
Obsahují vitamíny C, B1, B2, B6 a E. Musíme zmínit také protizánětlivý činitel betasisterol. Tento rostlinný sterol se dnes využívá při podpůrné léčbě zvýšené hladiny cholesterolu, dále při problémech s prostatou a má také protizánětlivý účinek. Naprosto unikátní pro Goji je pak skupina lycium polysacharidů. To jsou výjimečně silné antioxidanty, tedy látky, které neutralizují volné radikály.
Tím pomáhají zabraňovat poškození buněk a stárnutí organismu.
Kustovnice čínská obsahuje celou řadu zdraví prospěšných látek, například velké množství betakarotenu, vitamín C, B1 a B2, aktivní polysacharidy, důležité aminokyseliny včetně esenciálních aminokyselin a mnoho důležitých stopových prvků (např. zinek, selen, železo, vápník atd.)